Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/a2dtolkeservice.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5483
Ring nu: 70 66 66 20 info@a2dtolkeservice.dk

A2D Tolkeservice Aps

Vi tager over der, hvor sproget svigter!

Hvem er vi?

A2D Tolkeservice Aps er et privatejet selskab med hovedkontor i Aarhus. Vores ambition om at tilbyde kvalificeret tolkebestand til såvel offentlige som private sektorer. Vi lægger vægt på kvalitet, præcision og på vore kunders tilfredshed. Det store antal kunder, som vender tilbage til os, viser, at kvalitet betaler sig.

A2D Tolkeservice er stiftet  med det formål at udjævne sprogbarrierer og øge forståelsen mellem forskellige kulturer gennem et fælles sprog. Vi ved at tolkning har en vigtig funktion i de tilfælde, hvor man skal kommunikere med en, som ikke taler og forstår dansk tilstrækkeligt til at forstå og udtrykke de samme budskaber, han/hun kan på sit modersmål. Det er derfor vigtigt for os i A2D Tolkeservice , at tolkningen bliver prioriteret højt og tilrettelægges professionelt.

Udover det, så er det nødvendigt for A2D Tolkeservice Aps at opbygge et tillidsforhold mellem kunder, klienter og os selv, således at alle parter føler sig trygge ved at benytte vores ydelser.
Derfor har vi opstillet følgende retningslinjer og værdier, som danner basis for vores virke:

  • Vi respekterer og behandler alle kunder og klienter ens
  • Fuld tavshedspligt, også efter endt samarbejde
  • Tolkningen udføres rettidigt, med faglig dygtighed og engagement
  • Vi bestræber os på, at kundens forventninger og krav opfyldes
  • Kundens og klientens behov og krav inden for sproglig kommunikation sættes i fokus

 


A2D tolkeservice Aps tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi har mulighed for at drøfte de muligheder, vi kan tilbyde din virksomhed/institution i forbindelse med et samarbejde.