Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/a2dtolkeservice.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5483
Ring nu: 70 66 66 20 info@a2dtolkeservice.dk

Skriftlig oversættelse

A2D Tolkeservice udfører på bestilling skriftlig oversættelse af tekster af enhver art.

Oversættelse af officielle dokumenter sker normalt ved statsautoriseret translatør. Til øvrige tekster, faglige som litterære finder A2D Tolkeservice den oversætter, der emnemæssigt er mest fortrolig med det konkrete område. A2D Tolkeservice leverer efter aftale det færdige resultat leveres efter aftale som scannet PDF file eller som fysisk tekstark.

Det vil i forbindelse med afgivning af bestilling på en opgave være en god ide at maile en tekstprøve til A2D Tolkeservice, som vi kan sikre, at sprog, terminologi og emne når den bedst egnede oversætter, og at tilbud på prisen bliver så præcist som muligt.

Vi samarbejder med oversættere, som hver især er eksperter indenfor et bredt spektrum af fagområder. Derfor tilbyder vi specialiserede oversættelser indenfor følgende områder:

  • Kontrakter og juridiske dokumenter(attester, dokumenter, uddannelsespapirer, kørekort osv. )
  • Regnskaber, præsentationer og rapporter
  • Kataloger, marketingtekster og reklamebrochurer
  • Desktop publishing og hjemmesider
  • Pjecer, postkort og flyers

Vores oversættere bliver udvalgt efter strenge kvalitetskriterier samt specifikke fagkundskaber, hvilket gør os unikke på oversættelsesmarkedet.